Bewindvoering is een ingrijpende maatregel!

Wij willen daarom dat u zich bij ons vertrouwd voelt en dat u weet dat uw financiën in goede handen zijn. Wij zorgen ervoor dat u maandelijks een overzicht krijgt van uw financiën en wij zullen u te allen tijde op de hoogte houden. Daarnaast zijn we bereid met u mee te denken en van advies te voorzien.


De bewindvoerders verbonden aan Buro Bewindzorg worden hieronder aan u voorgesteld:


Karen Lieftink

Ik ben afgestudeerd HBO Maatschappelijk Werker en inmiddels een ruime ervaring opgebouwd in de financiële/juridische sector
bij de Rijksoverheid. Naast deze werkzaamheden heb ik ervaring als coach en vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen.
Tevens heb ik de afgelopen jaren gewerkt met verschillende doelgroepen zoals psychiatrisch patiënten en allochtone Nederlanders.
Mijn kwaliteiten zijn dat ik laagdrempelig ben, toegankelijk, geduldig, transparant en deze zet ik graag in om u van dienst te zijn als bewindvoerder.


Esther Tangelder

Ik heb Facilitair Management gestudeerd en in 2002 mijn diploma behaald. Gedurende 10 jaar ben ik binnen deze branche werkzaam geweest.
Ik heb voornamelijk coördinerende functies uitgeoefend en ben daarom betrokken geweest bij verschillende projecten. Deze coördinerende functie heb ik binnen verschillende organisaties uitgevoerd, zoals: Politie Amsterdam-Amstelland, Waterbedrijf Vitens.
In de loop van de jaren ben ik me gaan realiseren dat ik mijn kwaliteiten op een andere manier wil gaan inzetten, namelijk voor kwetsbare mensen.
In 2012 heb ik daarom een carrière switch gemaakt richting de hulpverleners branche en ben ik begonnen met de studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, welke ik bijna heb afgerond. Vanaf deze periode heb ik middels vrijwilligerswerk veel ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen en de kans gekregen om als zzp’er voor verschillende cliënten ondersteunende werkzaamheden uit te voeren.
Vanuit deze positie heb ik diverse werkzaamheden uitgevoerd die gerelateerd zijn aan bewindvoeringswerkzaamheden. De meest relevante taken zal ik hieronder benoemen:
-pgb aanvragen, pgb administratie en pgb beheer
-op maat afsluiten van de meest uiteenlopende verzekeringen
-belastingaangiftes
-gemeentelijke aanvragen zoals kwijtscheldingen, meedoe-regelingen en (bijzondere)bijstand.

Van nature ben ik een echte regelaar en zeer oplossingsgericht. Ik houd van orde en zie het altijd als een uitdaging om zaken voor elkaar te krijgen.

U kunt er op rekenen dat wij ons volledig voor u inzetten om u te ondersteunen.


burobewindzorg_bezoek
Wij willen met onze werk- en levenservaring als bewindvoerders graag naast u staan en zo goed mogelijk bij u aansluiten.


Buro Bewindzorg is aangesloten bij de branchevereniging VeWeVe.
De VeWeVe is een onafhankelijke brancheorganisatie voor bewindvoerders, curatoren en mentoren en staat voor “Vereniging Wettelijke Vertegenwoordigers”.
Voor meer informatie kunt u kijken op de site van de vereniging Horus